fredag 26. oktober 2012

Tortellini med skinke og bacon

Oppskrift fra Bergen.. =)

(2-3 personer)

Ingredienser:
  • 2 kyllingfilet
  • 1 pakke bacon
  • 1/2 purre
  • 1 vårløk
  • 2 fedd med hvitløk
  • 1 boks fløte
  • Litt kjøttfond
  • 1 ts chilipulver (evt. 1 ts med sabal olek)
  • Salt og pepper
  • Tortellini (med ost og skinke)
Fremgangsmåte:
  1. Kutt opp bacon i små biter
  2. Kutt opp purre og vårløk i små biter
  3. Kutt opp hvitløk eller bruk hvitløkspresse for å få små biter
  4. Hiv bacon, skinke, purre, vårløk og hvitløk i en stekepanne - stek til baconet er gjennomstekt
  5. Hiv oppi en boks med fløte
  6. Hiv oppi en dæsj med fond
  7. Smak til med salt og pepper
  8. Hvis den blir for tykk - bland den ut med f.eks litt melk.
  9. Kok samtidig tortellini som anvist på pakken.

Serveres gjerne med disse baguettene. =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar