Dette er oppskrift på en kake som man kan røre i sammen på veldig kort tid, og som er kjempe god! Oppskriften fikk jeg fra min leder på jobb.
Smuldredeig
- Bland alle ingrediensene i en foodprocessor.
Fyll
Stekes i ovenen på 220 grader i 20-25 minutter (til kaken er gyllen brun på toppen)
Serveres med f.eks is, vaniljekesam eller lignende.
Smuldredeig
- 1,5 dl hvetemel
- 1,5 dl havregryn
- 1 ss sukker
- 1/2 ts bakepulver
- 100 gram smør
- Bland alle ingrediensene i en foodprocessor.
Fyll
- Finn frem en ildfastform og dekk hele bunnen med vaniljekrem
- Deretter legg et lag med bær (f.eks bjørnebær, bringebær,blåbær eller lignende). Hvis bærene er litt sure ha litt sukker på toppen.
- Til slutt fordeles smuldredeigen over bær og vaniljekrem.
- Hakk gjerne også litt mandler og fordel over kaken.
Stekes i ovenen på 220 grader i 20-25 minutter (til kaken er gyllen brun på toppen)
Serveres med f.eks is, vaniljekesam eller lignende.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar