(4 personer)
Ingredienser:
· Ca. 10 poteter (eller cirka 3 lag med tynne potetskiver i ildfastform)
· 3 kyllingfileter (ta gjerne oppi litt bacon)
· Løk 1 stk
· Paprika 1 stk
· Revet ost
· Olivenolje
· Salt og pepper
Saus:
1,5 boks Crème Fraîche (evt. litt majones i)
1,5 dl Heinz chilisaus (gjerne den som er hot)
3 ts mango chutney ( kan sløyfes)
1,5 ts estragon
1,5 ts karri
1,5 ts pepper
3 ts buljongpulver
2-3 fedd hvitløk- finhakket
1,5 dl Heinz chilisaus (gjerne den som er hot)
3 ts mango chutney ( kan sløyfes)
1,5 ts estragon
1,5 ts karri
1,5 ts pepper
3 ts buljongpulver
2-3 fedd hvitløk- finhakket
1-2 ts sambal olek
1 ts spisskummen
Fremgangsmåte:
1. Del potetene i skiver og legg de i en ildfast form. Ha over olivenolje, salt og pepper.
2. Sett i steikeovnen i 35 minutter på 220 grader.
3. Stek kyllingterningene.
4. Lag sausen og bland i løk og paprika.
1. Del potetene i skiver og legg de i en ildfast form. Ha over olivenolje, salt og pepper.
2. Sett i steikeovnen i 35 minutter på 220 grader.
3. Stek kyllingterningene.
4. Lag sausen og bland i løk og paprika.
5. Ta så ut formen. Legg kyllingen over potetene. Hell deretter sausen over.
6. Ha revet ost på toppen.
7. Stekes videre på 220 grader i 20 minutter.
7. Stekes videre på 220 grader i 20 minutter.
Serveres med nanbrød og salat.
Bon appetitt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar