Ingredienser:
200g melange
200g dronning kokesjokolade
200g dronning kokesjokolade
Fremgangsmåte:Smelt smør, ta gryta av platen og hiv i sjokoladen til den smelter.
- 4 egg og 2 dl sukker piskes til eggedosis.
- Bland 2,5 dl mel og 1 ts bakepulver oppi eggedosisen.
- Ha i sjokoladeblandingen og rør godt. Ha i stor ildfast form.
- Stekes ca 180 grader i 15 min. Se litt an, varierer fra ovn til ovn
Ingredienser:
- 100 gr smeltet smør
- 100 gr sjokolade
- 50 gr sukker
- 3 egg
- 30 g hvetemel
Fremgangsmåte:
- Smelt sammen smør og sjokolade - Avkjøl massen i romtemperatur
- Pisk egg og sukker til eggedosis - vend det inn i sjokoladen og smørmassen
- Vend så inn melet
- Fyll formene 2/3 fulle (5x5 cm former) og stek dem i 6-7 min på 225 grader til de har en tynn skorpe.
- La det stå i 5 minutt. Server med bærsaus og is.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar