Her er et godt tilbehør til kalkun- eller kyllingfilet.
Ratatouille ala Margrethe
Bland alt sammen og fordel i bunnen av en ildfast form. Stekes sammen med filetene i ovnen til de er gjennomstekte (jeg pleier å steke filetene litt på panne først). Ha f.eks ris som tilbehør.
Ratatouille ala Margrethe
- 1/4 Aubergine
- 1/2 Squash
- 1/2 Paprika
- 1/2 Løk
- 1 Gulrot
- 1 boks hermetiske tomat
- En neve frisk timian
- En neve frisk basilikum
- Salt og pepper
Bland alt sammen og fordel i bunnen av en ildfast form. Stekes sammen med filetene i ovnen til de er gjennomstekte (jeg pleier å steke filetene litt på panne først). Ha f.eks ris som tilbehør.
Så et lite tips for hvordan man holder liv i urteplanter. Jeg har ikke stor erfaring med dette, men jeg får ihvertfall mine basilikumplanter og timian planter til å leve så lenge det er ønskelig, og uten urtepotter!
Basilikumplanten: Skylles i vann annen hver dag. Skyll planten raskt under springen og sett den rett ned i potten etterpå.
Timianplanten: Skylles i vann ca. hver tredje dag. Skyll planten raskt under springen, men la den stå i vasken til vannet har runnet igjennom og restene har kommet ut i vasken.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar