onsdag 14. desember 2011

Kald tacorett med kylling

Taco finnes i alt slags varianter. Hva med å prøve en kald versjon med kylling. Oppskriften kommer fra 'Mega Klepp - de ansattes oppskrifter'

Til 4 personer trenger du følgende:
- En halv boks rømme
- En pakke majones
- En halv boks philadelfia ost
- 1 ss sitronsaft (bruk fersk sitron)
- Salt og pepper
- 1 stort glass med chuncky salsa medium
- 2 pakker tacokrydder
- En halv boks mais
- En halv rødløk
- 1 paprika
- En halv agurk
- Revet ost (helst fersk norvegia)
- 4 kyllingfileter
- Nachoschips

Fremgangsmåte:
  1. Del kyllingfiletene i småbiter, stek de og hiv på tacokrydder. Avkjøl kyllingen en stund etter steking.
  2. Finn frem en ildfast form - hiv oppi rømme, majones og philadelfia ost. Bland det godt sammen. Bland inn en spiseskje med sitron og smak til med salt og pepper
  3. Hakk opp grønnsakene
  4. Når kyllingen er avkjølt, legg kyllingen over kremblandingen i den ildfaste formen.
  5. Legg så salsaen over kyllingen.
  6. Legg grønnsakene over salsaen
  7. Topp retten med reven ost og pynt med tortilla chips
Serveres med en skål nachoschips eller f.eks hvitløksbaguetter eller urtebrød. =)

8. september 2012: Fikk et tips om at denne smakte veldig godt oppvarmet i ovn også. Det må prøves ut. Men da uten agurk i.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar