Taco finnes i alt slags varianter. Hva med å prøve en kald versjon med kylling. Oppskriften kommer fra 'Mega Klepp - de ansattes oppskrifter'
Til 4 personer trenger du følgende:
- En halv boks rømme
- En pakke majones
- En halv boks philadelfia ost
- 1 ss sitronsaft (bruk fersk sitron)
- Salt og pepper
- 1 stort glass med chuncky salsa medium
- 2 pakker tacokrydder
- En halv boks mais
- En halv rødløk
- 1 paprika
- En halv agurk
- Revet ost (helst fersk norvegia)
- 4 kyllingfileter
- Nachoschips
Fremgangsmåte:
8. september 2012: Fikk et tips om at denne smakte veldig godt oppvarmet i ovn også. Det må prøves ut. Men da uten agurk i.
Til 4 personer trenger du følgende:
- En halv boks rømme
- En pakke majones
- En halv boks philadelfia ost
- 1 ss sitronsaft (bruk fersk sitron)
- Salt og pepper
- 1 stort glass med chuncky salsa medium
- 2 pakker tacokrydder
- En halv boks mais
- En halv rødløk
- 1 paprika
- En halv agurk
- Revet ost (helst fersk norvegia)
- 4 kyllingfileter
- Nachoschips
Fremgangsmåte:
- Del kyllingfiletene i småbiter, stek de og hiv på tacokrydder. Avkjøl kyllingen en stund etter steking.
- Finn frem en ildfast form - hiv oppi rømme, majones og philadelfia ost. Bland det godt sammen. Bland inn en spiseskje med sitron og smak til med salt og pepper
- Hakk opp grønnsakene
- Når kyllingen er avkjølt, legg kyllingen over kremblandingen i den ildfaste formen.
- Legg så salsaen over kyllingen.
- Legg grønnsakene over salsaen
- Topp retten med reven ost og pynt med tortilla chips
8. september 2012: Fikk et tips om at denne smakte veldig godt oppvarmet i ovn også. Det må prøves ut. Men da uten agurk i.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar