fredag 16. desember 2011

Omelett ala Margrethe =)

Jeg er veldig glad i kokt egg med skinke, majones og agurk. Men helst uten eggeplommen. Litt eggerøre som tilbehør til annen god mat går også bra. Men nå har jeg altså fått litt dilla på omelett...på mitt vis. :)

Denne går nok under et av mine sunnhetsinnfall og er kjempe god etter en treningsøkt.

(1 porsjon)


Ingredienser:

- 4 egg (4 eggehviter, og kun 1 eggeplomme) og 3 ss vann
- Litt rødløk
- Litt purre
- Litt paprika
- Krydder: salt, pepper, karri, paprika, hvitløk, kyllingkrydder og chili
- 1 skive kylling- eller kalkunpålegg
- Raspolje til steking


Fremgangsmåte:
  1. Visp godt sammen egg og vann
  2. Hiv litt av hvert krydder sammen med eggene
  3. Varm opp stekepannen. Ta på litt olje.
  4. Tøm eggeblandingen på stekepannent
  5. Legg grønnsakene og pålegget på den en halvdelen.
  6. Etter at  omeletten begynner å bli godt stekt; brett den andre halvdelen over grønnsaken
  7. Stek og snu omeletten til den er gjennomstekt

Tilbehør:
  • 3 ss mager kesam med holiday dipp krydder på. Helst den sterke versjonen av dette krydderet.
  • Et par skiver tomat og agurk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar