Jeg har fått øynene opp for champinjong. Her er 2 gode oppskrifter. En saus og en stuing. Med ganske lik basis.
Saus
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
Ingredienser:
1 løk
2 fedd hvitløk
3 champinjonger
2 dl kremfløte
Fremgangmåte:
1. Hakk opp løk og hvitløk og stek blanke i en stekepanne.
2. Hiv så i soppen og fløten og la det putre i 10-15 minutter
Saus
Ingredienser:
- 3 sjalottløk
- 3 hakkede champinjonger
- 3 dl kremfløte
Fremgangsmåte:
- Hakk opp løk og sopp og hell over i en gryte.
- Hell over kremfløten.
- La det koke til en fyldig saus i 10-15 minutt.
- Smak til med salt og pepper.
Soppstuing
Ingredienser:
1 løk
2 fedd hvitløk
3 champinjonger
2 dl kremfløte
Fremgangmåte:
1. Hakk opp løk og hvitløk og stek blanke i en stekepanne.
2. Hiv så i soppen og fløten og la det putre i 10-15 minutter
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar