Middagen på fredager er som oftest meksikansk inspirert her i hjemmet. Men istedenfor å ta den vanlige tacoen hver gang prøver jeg å variere på rettene. Her er utrolig god oppskrift på enchiladas som jeg anbefaler dere å prøve. :)
Til 2-3 personer.
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
Serveres med salat og rømme.
Til 2-3 personer.
- 2 kyllingfilèt
- 1/2 pk tacokrydder
- 1 glass med salsa
- 2-3 ss tomatpurè
- 1,5-2 dl fløte
- 1 hakket løk
- Mais
- Revet ost
- 6 tortilla lefser
Fremgangsmåte:
- Skjær opp kyllingfilet i biter og stek på pannen til de er gjennomstekt
- Bland i krydder.
- Bland så i tomatpure og halve glasset med salsa.
- La det putre i noen minutter.
- Finn fram lefsene. Legg et par ss kjøttfyll på hver tortillla. Dryss så på hakka løk og mais på toppen.
- Rull lefsene sammen og legg de tett i tett i en ildfast form.
- Legg deretter noen ss med salsa på toppen av hver rull og fordel revet oss over lefsene.
- Hell fløten i bunnen av fomren.
- Stek i ovn ca. 20-25 min på 200 grader.
- Lefsene skal være litt sprø i kantenene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar