(2-3 personer)
Ingredienser:
- 2 kyllingfilet
- 1 pakke bacon
- 1/2 purre
- 1 vårløk
- 2 fedd med hvitløk
- 1 boks fløte
- Litt kjøttfond
- 1 ts chilipulver (evt. 1 ts med sabal olek)
- Salt og pepper
- Tortellini (med ost og skinke)
- Kutt opp bacon i små biter
- Kutt opp purre og vårløk i små biter
- Kutt opp hvitløk eller bruk hvitløkspresse for å få små biter
- Hiv bacon, skinke, purre, vårløk og hvitløk i en stekepanne - stek til baconet er gjennomstekt
- Hiv oppi en boks med fløte
- Hiv oppi en dæsj med fond
- Smak til med salt og pepper
- Hvis den blir for tykk - bland den ut med f.eks litt melk.
- Kok samtidig tortellini som anvist på pakken.
Serveres gjerne med disse baguettene. =)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar