(2 personer)
Du trenger:
- 1 pakke små lefser
- 2 kyllingfilet
- 1 pakke tacokrydder
- Maissalsa
- 1/2 boks mais
- 1-2 tomater
- 1/2 rødløk
- Lime
- Reven ost
Fremgangsmåte:
- Først laget jeg maissalsa. Varm mais i en tørr panne. Hell av vannet på maisen og tørrstek til maisen er lett brent. Finkutt tomater og rødløk. Bland ingrediensene og skvis litt lime over.
- Kutt opp kylling og den til den er gjennomstekt. Bland så i tacokrydder.
- Varm tortillalefsene på begge sider i en varm panne med litt olje.
- Fordel kylling og maissalsa jevnt utover den ene tortillaen.
- Dryss over ost og legg en ny tortilla på toppen og stek i pannen til osten er smeltet.
- Lag 2 slike "kaker".
- Kutt "kakene" i fire deler og server.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar