Nam nam :) Begge oppskrifter tilsvarer ca 16 vårruller.
Oppskrift 1:
Ingredienser:
- 150 g kjøttdeig (vi brukte kyllingkjøttdeig)
- 2 ss soyaolje
- 1 løk
- 1 gulrot
- 3 fedd hvitløk
- 100 g kål
- 1 bunt vårløk
- 1 ss revet ingefærrot
- 1 ss chili, hakket
- 3 ss soyasauce
- 6 ss oystersauce
- 2 ts sesamolje
- 1/2 lime, saften av den
- 100 g risvermecelli, tynne risnudler
- 1 eggeplomme til å lime sammen vårrullene med.
Fremgangsmåte:
- Stek kjøttdeig, kok nudler og hakk/rasp grønnsaker. Bland alt sammen. Bruk to spiseskjeer og fyll opp rullene.
- Stekes i ovnen i ca 20 minutt på 200 grader.
Oppskrift 2:
Ingredienser:
-
150 g kjøttdeig (vi brukte kyllingkjøttdeig)
- 2 ss soyasaus
- 1 dl sweet soya sause
- 1 løk
- 1 gulrot
- 3 fedd hvitløk
- 100 g kål
- 1 ss revet ingefærrot
- 1 ss chili, hakket
- 100 g bønnespirer
- 1/2 lime, saften av den
- 1 eggeplomme til å lime sammen vårrullene med.
Fremgangsmåte:
- Stek kjøttdeig og hakk/rasp grønnsaker. Bland alt sammen. Bruk to spiseskjeer og fyll opp rullene.
- Stekes i ovnen i ca 20 minutt på 200 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar