Denne kjøttpuddingen (kan også lages som kjøttkaker) liker alle i min familie. Vi har mye hatt den istedenfor medisterkaker ved julemiddagen.
Denne oppskriften holder til 6 personer ihvertfall!
Fremgangsmåte og ingredienser:
Denne oppskriften holder til 6 personer ihvertfall!
Fremgangsmåte og ingredienser:
- Bland en pk kjøttdeig (pølseformet) og en vanlig pakke kjøttdeig sammen i en bolle.
- Bland sammen med 2 egg.
- Rasp 2 løk og hiv oppi.
- Ta så oppi 6 strøkne spiseskjeer med potetmel og 2 ss mel (kanskje mer hvis konistensen er for bløt)
- Hiv også oppi 2 ts buljongpulver og godt med salt og pepper.
- Hiv også oppi 1 dl melk og 1 dl vann.
- Stekes på panne som enten 2-3 store kjøttpuddinger eller mange små kjøttkaker. Dersom du lager kjøttpudding må du også koke den i vann i ca. 30 minutter etter steking. Kjøttkakene pleier jeg å koke etter på i ca 10 minutter. Vannet bruker jeg i sausen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar