Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 7-800 gr kyllingfilet i bite evt. strimlet svin
- 1 rød paprika i biter
- 1 løk hakket i små biter
- 2 gulrot i strimler
- 1 boks hermetiske tomater (jeg liker best mutti sine finmoste hermetiske tomat)
- 1 ss tomatpure
- 2 dl fløte
- 1/2 boks creme fraiche
- 1 knust buljong terning og litt salt & pepper
Fremgangsmåte:
- Hakk opp grønnsaker og kjøtt
- Stek først grønnsakene gyldne sammen med olje
- Hiv så i tomatene, tomatpure og bland sammen.
- Ta så i fløte og cremfraice. Kok opp.
- Smak til med buljong og krydder.
- Stek kjøttet separat og bland sammen med resten til slutt.
Serveres med f.eks ris! =)
Hei! Hvor mye fløte?
SvarSlettHar rettet det opp nå. :)
SvarSlett