Ingredienser:
- 4 eggehviter
- 4 dl sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 6 plater gelantin
- 1 dl kokende vann
- Legg gelantin til bløting kald vann
- Visp eggehvitene stive og bland i sukker og vaniljesukker. Litt om gangen.
- Klem vannet ut av gelantinene og smelt platene i det kokende vannet.
- Rør gelantinen inn i eggehvitmassen og visp kraftig i ca. 15 minutter (5 minutt med maskin)¨
- Dryss litt kokosmasse på et serveringsfat og sett ringen av en springform oppå.
- Slå marengsmassen i ringen og sett kjølig.
- Løsne ringen fra den stive kake med en myk kniv og løft den av.
Glasur:
- 1 plate kokesjokolade
- 1 valnøttstort stykke delfiafett
- 3-4 ss kokos
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar