søndag 29. april 2012

Kylling og bacon i chilisaus - en av mine absolutte favoritter

Denne har jeg fått av Gro Lillian. Den er bare så fantastisk god!

Oppskrift for 2-3 personer.

Ingredienser og fremgangsmåte:
  1. Kyllingfilet i store stykker stekes litt i forkant (2-3 filèt)
  2. 1 løk, 1 chili (evt. 1 ts sambal olek) og 2 paprika i forskjellige farger stekes sammen i olje til de er blanke og møre.
  3. 3 dl fløte og 1/2 flaske chilisaus blandes sammen (jeg bruker Heinz). Hiv oppi salt pepper, paprikakrydder og 1-2  ts karri (etter ønske) i denne blandingen. Det er også veldig godt med 1 ss mango chutney i.
  4. Hell alle ingrediensene over i en ildfast form. Legg skiver med bacon på toppen (anbefaler å steke også baconet litt i forkant).
  5. Stekes på ca. 225 grader til baconen er sprø (20-30 minutt).
Serveres med f.eks ris og en god salat med cashew nøtter i. På bildet brukte jeg peanøtter. Funker bra det også!

Enjoy! =)











1 kommentar: