- 3 dl melk
- 1 fersk gjær
- 4 ss flytende melange
- 0,5 ts salt
- Hvetemel, til du får en fast og fin ikke-klebrig deig
Fremgangsmåte:
- Varm smør og melk sammen til 37,5 grader
- Bland i gjær
- Hiv i salt og til slutt mel.
- Hev i 1 time
- Rull deigen til et rektangel.
- Skjær ut trekanter
- 1 glass idun pizzasaus
- 1 pk kjøttdeig
- 1 liten løk
- Evt. skinke, bacon, rødløk, mais, ananas, hvitløk - etter ønske
- Krydder: salt, pepper, oregano, piffi
- Reven ost
Stek kjøttdeig, hiv oppi løk og pizza saus. Bland i krydder,
Fordel ut over trekantene og topp med ost.
Stekes på 225 grader i 20-25 minutt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar