mandag 30. april 2012

Pizzahorn

Ingredienser:
  • 3 dl melk
  • 1 fersk gjær
  • 4 ss flytende melange
  • 0,5 ts salt
  • Hvetemel, til du får en fast og fin ikke-klebrig deig

Fremgangsmåte:
  1. Varm smør og melk sammen til 37,5 grader
  2. Bland i gjær
  3. Hiv i salt og til slutt mel.
  4. Hev i 1 time
  5. Rull deigen til et rektangel.
  6. Skjær ut trekanter
 Fyll:
  1. 1 glass idun pizzasaus
  2. 1 pk kjøttdeig
  3. 1 liten løk
  4. Evt. skinke, bacon, rødløk, mais, ananas, hvitløk - etter ønske
  5. Krydder: salt, pepper, oregano, piffi
  6. Reven ost

Stek kjøttdeig, hiv oppi løk og pizza saus. Bland i krydder,
Fordel ut over trekantene og topp med ost.

Stekes på 225 grader i 20-25 minutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar