Del 1
Bunn:
- 6 eggehviter
- 200 gram sukker
- 150 gram mandler
- Rør inn hakkede mandler forsiktig.
- Ha kaken i langpanne med bakepapir, og stek den på 150-160 grader i ca. 30-40 minutt.
Krem:
- 6 eggeplommer
- 100 gram sukker
- 6 ss kaffe
- 1/2 plate lys sjokolade
- Dette varmes i en gryte til krem. Rør hele tiden. Ta kremen av platen og rør inn 100 gram smør.
- Avkjøles og mikses i mikser til luftig krem.
Del 2
- Del kaken i 2 og ha sjokoladekrem i midten sammen med bananskiver. Legg andre halvdel på toppen.
- Pisk 6 dl med fløte og legg krem øverst på kaken.
- Pynt kaken med f.eks jordbær, blåbær, kiwi eller hermetisk frukt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar