Denne oppskriften er inspirert av Trines Matblogg.
(2 personer)
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
(2 personer)
Ingredienser:
- 2 kyllingfilet
- 4 baconskiver
- Krydder etter eget ønske og smak (evt. bare salt og pepper)
- 1 eple
- 1/2 rødløk
- 30 gram pinjekjerner
- 2,5 dl ris
- 3 dl kremfløte
- 1/2 løk
- Litt flytende fond eller buljong
Fremgangsmåte:
- Kutt opp epler og rødløk i biter og fordel i en ildfast form.
- Skjær kyllingfiletene i to slik at det blir 4 deler. Steker kyllingfiletene kjapt 30 sek på meget høy varme på stekepannen i litt smør. Stek gjerne også baconskivene kjapt. Surr de så rundt kyllingfiletene og legg de i den ildfaste formen. Stekes på 200 grader i ca 15-20 minutter.
- Sett på risen i en gryte og kok som anvist på pakken.
- Finn frem enda en gryte. Stek så 1/2 løk med litt mer smør i stekesjyen fra kyllingfiletene til løken blir blank. Hiv så oppi fløten og kok i 5-10 minutter. Ta i tillegg oppi litt kjøttfond eller flytende buljong. Smak til med salt og pepper.
- Før servering ta over litt kremet balsamicoeddik på retten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar