Siden jeg lager mye eltefritt-brød passer det med en oppskrift hvor man får brukt opp brødrestene. Passer som en lett lunsj eller som en kvessen kveldsmat.
(1 person)
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
Enjoy! :)
(1 person)
Ingredienser:
- 1 brødskive
- 0,5 dl olivenolje
- 1 fedd hvitløk
- Salt og pepper
- 1/2 paprika
- Løk etter smak - jeg brukte litt av vanlig gul løk og vårløk
- 1/2 agurk
- 1 tomat
- Litt basilikum
Fremgangsmåte:
- Sett ovnen på 250 grader
- Ta en liten skål og bland olivenoljen sammen med hvitløk (mos med hvitløkspresse), salt og pepper
- Skjær brødskiven i terninger og vend de inn i olivenolje-blandingen (ta vare på oljerestene).
- Rist brødbitene i ovnen til de er gylne.
- Kutt opp grønnsaker i terninger.
- Grill paprika og løk i en tørr stekepanne. Skru av varmen og hiv i agurk og tomat. Avkjøl delvis.
- Hiv blandingen i en skål sammen med brødterningene.
- Kutt opp litt basilikum og fordel over salaten. Har du litt rester av olivenoljeblandingen ta også dette over salaten.
Enjoy! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar