onsdag 12. februar 2014

Bruschetta med tomatsalsa og serranoskinke

Fikk dette servert hos Julia og lagte det selv til kveldsmat igår. En nydelig og smaksfull opplevelse!

Ingredienser:

Tomatsalsa
  • 4 tomater
  • 1/2 Rødløk
  • Olivenolje
  • En liten ts sambal olek eller litt fersk chili
  • Salt og pepper
  • En liten neve basilikum
  • En liten neve koriander (noe jeg tilføyde)
  • En avacado (noe jeg tilføyde) 
  • Litt limesaft (noe jeg tilføyde)

Annet:
  • 8 brødskiver
  • Hvitløksdressing - oppskrift finner du her.
  • Mozarella
  • Serrano skinke
  • Babyleaf salat
  • Evt. rød pesto


Fremgangsmåte:
  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Skjær opp 8 brødskiver av den sorten du liker. Smør på litt olivenolje. Sett de i ovnen til de er gyldne
  3. Lag tomatsalsa; kutt opp tomater, rødløk og avacado i passe store biter. Hakk opp koriander og basilikum. Tilsett litt olivenolje, litt lime, en liten ts sambal olek og smak til med salt og pepper.
  4. Når skivene er ferdige smør på et lag med hvitløkdressing. Ta så et lag med tomatsalsa på og en skive med serranoskinke. Pynt med enda litt tomatsalsa og litt hvitløksdressing.
  5. Serveres med mozarella ost og babyleaf salat, evt. en annen salat som du liker. Jeg hadde ikke rød pesto, men server gjerne med det i tillegg.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar