tirsdag 18. februar 2014

Risboller med melkesjokolade

Kom på at jeg måtte notere dette tipset til neste jul. På nyttår var vi hos Janne og Daniel og vi ble servert litt julekaker. Særlig risbollene var bare kjempe gode, og det viste seg at Janne brukte melkesjokolade når hun lagte de. Så i julen 2014 blir det risboller med melkesjokolade. xoxo Sjokoholikeren :-P

Ingredienser:
  • 200 g melkesjokolade
  • 25 g kokosfett/delfiafett
  • 1 eggeplomme
  • 5 dl risnøtter

Fremgangsmåte:
  1. Smelt sjokoladen og kokosfettet
  2. Avkjøl til det begynner å tykne og tilsett så eggeplommen.
  3. Hiv tilsutt i risnøttene
  4. Lag ristopper med en skje i muffinsformer.
  5. La de stivne på et kaldt sted
  6. Risbollene holder seg et par uker, og bør oppbevares kjølig i en tett boks.
p.s. Risboller er også ypperlig å servere i barneselskap!! Pynt de opp med noen fancy muffinsformer.  :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar