tirsdag 18. februar 2014

Torskeform

En kjempe god fiskeform som falt veldig i smak hos min datter på 3 år, og selvfølgelig foreldrene. 

(2 personer)

Ingredienser:
  • 400 gram torsk
  • 4 poteter
  • 2 gulrot
  • 1/2 løk
  • En neve purre
  • 1 halv squash
  • 1 boks kremfløte
  • 1 buljongterning - grønnsaksbuljong
  • Salt, pepper og sitronpepper.

Fremgangsmåte:
  1. Skrell poteter og skjær dem i skiver. Kok de i gryte i ca. 15 minutt.
  2. Skrell gulrot og skjær i skiver
  3. Kutt opp løk og purre og squash.
  4. Hiv alle grønnsakene i en ildfast form
  5. Knus en buljong terning og bland den sammen med fløten.
  6. Hell fløten over grønnsakene.
  7. Legg torskefilèet øverst og ta på litt krydder (salt,pepper og sitronpepper).
  8. Stekes på 200 grader i ca. 40 minutter.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar